Badrumsplanering och materialrådgivning

Idén – badrumsplanering och materialrådgivning

Det finns en idé bakom varje badrum! Det finns kunder som vill ha en annan kakelfärg eller en annan badrumsmöbel. En trend som upprepade gånger uttrycks i kundförfrågningar är den större, välutrustade duschen. Eller föredrar du ett badkar med en tilltalande form?
… följ dina önskemål när du utformar ditt badrum!
Låt dig inspireras av att prata med vår byggplanerare. Det är viktigt att utveckla ett designspråk och en materiell idé för ditt nya badrum. Badrummen kan också få en helt annan ”twist” genom detaljer som badrumstillbehör. Samla dina intryck och låt dem arbeta på dig ett tag. Resultaten av denna forskning kommer senare att synas tydligt i dina nya rum.

Hantverkaren / planeraren för ditt nya badrum behöver bred kunskap och mycket erfarenhet av planering och kundrådgivning. Vi har den!

Vet du att?

Toaletten måste placeras på huvudavloppet, fönster, dörrar eller sluttande tak kan begränsa planerna? Här är kunskapen hos byggnadsplaneraren och i det praktiska genomförandet avgörande för de anställda på platsen.
Vi har planerat badrum och vardagsrum i många år och kan stolt se tillbaka på framgångsrikt designade badrum. Med hjälp av 3D-badrumsplanering och en byggnadsinspektion utvecklar och planerar vi detaljerna i rummet i förväg, vilket senare kan vara avgörande för att ta itu med lite mer om rummet och dess användarvänlighet.

Genomförandet av badrumsplaneringen

Planering tar mellan två till fyra veckor, implementeringen av idén cirka två till tre veckor.
Kundens personliga engagemang är en avgörande aspekt i byggfasen för att snabbt och direkt kunna implementera rätt väg, även i mindre detaljer.
Letar du efter en kompetent partner för ditt renoveringsprojekt?
Vi sparar ingen ansträngning och personligt engagemang för att utveckla och utforma distinkta projekt åt dig. Prata med oss om din idé. Vi skulle gärna hitta de första utgångspunkterna i ett ömsesidigt introduktionsmöte.

Vi förverkligar badrumsdrömmar!