Färg i badrummet

Vill du prova något nytt? Om du funderar på att starta den försenade renoveringen av ditt badrum, kan du överväga att ge det ett helt nytt utseende.
Naturligtvis kan du inte undvika sanitetsföremålen; Du behöver alltid dusch eller badkar, toalett och handfat. Men hur är det med väggarna? Tidigare var hela beläggningen nästan uteslutande att hitta, men under de senaste åren har man observerat att plattor endast kan hittas i det direkta våta området, dvs i duschen, på badkaret och runt diskbänken. Om du bara sätter på dem eftersom det inte fanns några alternativ kan du definitivt vara lycklig. Fler och fler människor börjar måla eller har området som kommer i direkt kontakt med vatten målad.

Det är faktiskt möjligt. Det huvudsakliga problemet – formbildning och blåsor på / under fuktiga väggar – kan lösas genom att tillsätta svampmedel. Denna speciella våtrumsfärg dödar svampar och sporer och förhindrar tillväxt av nytt mögel. Se till att färgen har kvalitetsklassificering, detta ger en hög våtbeständighet, vilket naturligtvis också spelar en roll vid rengöring. Färger som har kvalitetsklassificering tål lätt grundlig rengöring även med en svamp och rengöringsmedel.

Kontakta oss i Stockholm för vidare information om hur vi kan genom en badrumsrenovering sätta färg i ditt badrum.