Naturlig badrumsrenovering

Badrumsrenovering med material från naturen

Naturliga material blir allt vanligare i badrum och plattor. Utbudet sträcker sig från naturliga stenar och metaller i beslagsområdet tillsammans med trämöbler av hög kvalitet i badrummet. Föremål i storformat som ser ut som parkettplankor hittas alltmer när det kommer till installering av nya plattor.

Visuellt skiljer de sig knappt från naturligt trä, men erbjuder alla de fördelar som plattorna har i våta områden. Men parkett, om det är ordentligt lagt och förseglat, används alltmer i våtrumsområden.

Kakelplattorna utanför duschen blir alltmer sällsynt att hitta i de nyare badrummen. Från annars mycket smutsbeständig naturlig sandsten till träpaneler och speciell fuktbeständig färg – det är enbart fantasin som sätter gränserna.

Många tillverkare av badrumsmöbler i Stockholm har anpassat sig till trenden och förlitar sig på möbler i massivt trä. Inte bara ser det trevligt ut – det ger också känslan av ett rum där du verkligen kan slappna av, naturstenarna ger badrummet ett lugn. Även mindre innovationer kan sätta accenter. Det kan vara saker som en tandborsthållare av fint trämaterial, små saker som denna gör större skillnad än vad man kan tro. Det är som sagt enbart din egen fantasi som kommer att sätta dina gränser.