Renovera duschen

Det behöver inte alltid krävas en total badrumsrenovering för att få ett fräscht badrum. Det är mycket möjligt att nödvändigheten för en fullständig renovering inte behövs, men den gamla duschen eller badkaret har blivit fult, färgat och kanske till och med utsatt för mögel på vissa delar?
Duschdraperiet är ett av dessa delar som ofta blir mögliga till viss del. Naturligtvis kan du också välja ett enkelt nytt duschdraperi för den billigaste lösningen. Alltid med risk för att vatten tar sig över badkarets kant och orsakar en liten översvämning. Detta kan i längden, om detta händer då och då, leda till skador och mögelbildning i andra delar av badrummet.

Ett duschparti med glasdörrar erbjuder flera fördelar. En mängd olika tekniker har nu förenklat att hålla dessa dörrar rena, droppar rullar av på grund av ett speciellt framtaget glasmaterial och lämnar knappast några fläckar. Den smutsutsatta ramen som omger de flesta duschkabiner av plast faller oftast platt här. Spolhandtag och gångjärn gör rengöringen mycket enklare – och de ser bra ut. En allsidig hygienisk lösning.

Duschskärmarna i glas finns i alla möjliga storlekar; Oavsett om det gäller en inglasad dusch i ett hörn, som en avgränsning till badkaret eller för gemensamt bruk av ett badkar och dusch. Glaset ser alltid klassiskt ut och erbjuder också fördelen att ditt badrum inte kommer se mindre ut. En annan pluspunkt är förekomsten av ljus, som på inget sätt är härdat. Priset behöver inte heller vara något avskräckande. Naturligtvis kan du spendera mycket pengar på lyxvarianterna; Trevliga lösningar finns dock också för den mindre budgeten.

Har vi väckt ditt intresse? Kontakta oss gärna och låt oss ge dig råd om vilken lösning som passar dig i Stockholm.