Tips för att renovera badrummet med lite kostnad

Ingen inspiration för att renovera ditt hembadrum? Vi har några tips som hjälper dig med din badrumsrenovering.
Badrummet är ett mycket känsligt utrymme att uppdatera. Eftersom det rör vattenledningar kan ingripanden leda till infiltrations- och läckageproblem. Men ibland bara att byta ut en speciell del, eller applicera en ny beläggning utan att ta bort den tidigare, kan få en mycket stor effekt på ditt badrum.

I det här inlägget kommer du att se flera sätt att ge ditt badrum ett nytt utseende, många av dem på ett praktiskt sätt.

Tapet

Specifika badrumsbakgrunder, mer motståndskraftiga mot vatten, är perfekta för detta fall. Och du behöver inte ens ta bort den tidigare beläggningen, de kan appliceras direkt på plattor och keramik, så länge ordentlig försiktighet vidtas för att förhindra att bubblor bildas.

Använd trä för dekoration

Speciellt för toaletter, om du byter ut den traditionella bänkskivan mot en träbänkskiva får du en speciell touch på platsen. Beroende på hur din tidigare bänkskiva installerades kan träbänkskivan ofta passa i samma utrymme.

Installera en stor spegel

Detta är ett av de enklaste sätten att ändra stil på ditt badrum. Installera en stor spegel på diskbänken. Det ser bra ut, breddar utrymmet och gör atmosfären ljusare och mer upplyst, allt du kan förvänta dig från ett badrum!

Kakel med olika mönster

I det här fallet måste du ta bort den tidigare beläggningen, men resultatet är riktigt vackert. Använd olika plattformsmodeller som är väldigt färgstarka och helt olika från varandra. Stilen på ditt badrum kommer säkert att förändras.

Plattor i kompletterande färger

Trodde du att det tidigare förslaget var för radikalt? Vad sägs om att använda två eller tre kompletterande färger, som rött, orange och gult eller ljusblått, mörkblått och poolgrönt, och montera plattorna på ett feljusterat sätt? Effekten är modern och kommer att ge ditt badrum ett vackert nytt utseende.

Moderna kranar

Är det inte dags att byta ut kranar, tallrikar och dusch mot en modernare och snyggare version? Det är också enkelt och snabbt att göra, välj bara delar som sticker ut i miljön.

Ett nytt handfat

Ett annat sätt att förnya ditt badrum är att byta ut tvättstället med en modernare modell. Det kan ha tagit lite arbete och kräver lite renovering, men resultatet kan bli bättre än du tror.

Klassiskt badkar

Eftersom de är mobila och inte kräver större ingripande för att installera dem, är klassiska badkar ett utmärkt alternativ för att ge ditt badrum ett elegant utseende och förändrar utseendet mycket utan större besvär.
Har du sett hur enkelt och praktiskt det kan vara att ändra utseendet på ditt badrum? Som ni har märkt är det inte alltid nödvändigt att genomföra radikala reformer och större insatser. Så, vilka av dessa idéer kommer du att genomföra?

Kontakta oss för badrumsrenovering i Stockholm!